Se încarcă...
DONEAZĂ  |  Sună-mă!  |   Contactează-ne: +40 264 244 967 |

Date cu caracter personal sub numărul 33012


S.C. GLOBAL TEAM S.R.L. („Centrul de limbi straine Global Team”) este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 33012.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Centrul de limbi straine Global Team are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le-ai furnizat despre tine.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing și publicitate, respectiv organizare cursuri de limbi străine, emitere diplome.
Prin completarea datelor tale în formularele existente în cadrul site-ului Engleza-interviu.ro declari că accepti necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date a GlobalTeam SRL & Verbis Studio SRL, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul 33012, și îți dai acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către Global Team SRL & Verbis Studio SRL. De asemenea, îți dai acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de către Engleza-interviu.ro atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ai luat la cunoștință faptul că îți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datată și semnată, online la sau expediată pe adresa:
Global Team SRL Cluj-Napoca Str. Fabricii Nr. 65-67, Bl. C1, Sc.1, Parter, Spațiu comercial nr.3, Jud. Cluj cod: 400625, sau
Verbis Studio SRL Cluj-Napoca Str. Fabricii Nr. 65-67, Bl. C1, Sc.1, Parter, Ap nr.3, Jud. Cluj cod: 400625,
îți poți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
- o dată pe an, să ți se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
- să intervi asupra datelor transmise;
- să te opui prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
- să soliciți ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Astfel, Engleza-interviu.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletterul lunar / anual, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Engleza-interviu.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Engleza-interviu.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
Informațiile pe care ni le furnizezi vor fi utilizate in scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preântâmpina încălcarea securității, a legii și a termenelor noastre contractuale.

De asemenea, Gloal Team SRL & Verbis Studio SRL poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asiguratori.
Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
 Tipul cursurilor predate
FAȚĂ ÎN FAȚĂ

Cursurile față-în-față sunt interactive, eficiente și deosebit de practice!

ONLINE

Cursurlie online sunt interactive, confortabile și deosebit de eficiente!

LA TELEFON

Cursurile telefonice se axează strict pe conversație și interacțiune.

PRIN CORESPONDENȚĂ

Cursurile prin corespondență se axează strict pe traduceri de texte.

Alte limbi străine
Germană Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Germană Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de germană.

Franceză Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Franceză Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de franceză.

Vezi toate limbile străine...
Citește mai mult!
Comandă acum la doar 59 Lei!

Plătește online cu cardul prin MobilPay: Plătește online cu cardul prin MobilPay

Plătește online cu cardul prin Paypal:

De ce să alegi cursurile noastre

Profesionalism

Profesionalism

Suntem parteneri agreabili, comunicativi, ușor modelabili după nevoile tale, axați pe crearea unui mediu propice predării cursurilor de limbi străine, în standarde europene.
Te-am convins?

Înscrie-te

Calitatea serviciului

Calitatea serviciului

Echipa noastră deține pregătire de nivel înalt, alături de training-uri de specialitate.
Te-am convins?

Înscrie-te

Flexibilitate

Flexibilitate

Tu ne spui când este cel mai bun interval orar pentru tine și noi te repartizăm individual sau într-o grupă care ți se potrivește.
Te-am convins?

Înscrie-te

Interactivitate

Interactivitate

Nu există numai predare. Există și întrebări și răspunsuri. Tocmai de aceea îți oferim un mod nou, interactiv, de a învăța o limbă străină!
Te-am convins?

Înscrie-te

Eficiență

Eficiență

Datorită testelor de evaluare o să știm exact unde trebuie să insistăm.
Te-am convins?

Înscrie-te

Diversitate

Diversitate

Acoperim toate domeniile de interes: de la interviu general la orice domeniu de interes, dar facem și pregătire pentru examene sau interviu de angajare pe diferite domenii.
Te-am convins?

Înscrie-te
Schimbă stilul
Schema de culori