Evaluarea candidatilor la interviu!


Venim in sprijinul acelor companii care solicita o evaluarea a nivelului de limba Engleza pentru persoanele care urmeaza sa fie angajate in cadrul companiei.

Aceasta evaluare se poate face si in parteneriat cu firmele specializate de recrutare, sau cu departamentul de resurse umane din cadrul companiei.

Evaluarea se desfasoara sub forma unui interviu intre 10-30 minute cu fiecare candidat in parte, in cadrul caruia se testeaza nivelul la care fiecare persoana poate sa se exprime fluent, sa foloseasca corect structurile gramaticale, vocabular, expresii, etc.

In urma interviului, examinatorul va completa un raport care va contine o descriere detaliata, o evaluare a abilitatilor fiecarei persoane, alaturi de un calificativ pentru fiecare abilitate in parte si recomandari din partea examinatorului.


Evaluarea poate sa aiba loc fie online (via Skype), fie face-to-face (un examinator se va deplasa la sediul companiei d-voastra) fie telefonic (examinatorul va suna candidatul si interviul va avea loc telefonic). Pentru a testa si abilitatile de scriere si exprimare scrisa, va putem pune la dispozitie si un test scris, pe diferite nivele si domenii de interes.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

 
Respingerea candidatilor
necorespunzatori si oferirea
de feedback angajatorului.
Prezentarea unui
raport complet,
a persoanelor
intervievate,
catre angajator.
Recomandari
din partea
examinatorului.