Evaluarea angajatilor din cadrul companiei!


Venim si in sprijinul companiilor care solicita o evaluarea a nivelului de limba Engleza a angajatilor din cadrul companiei.

Aceasta evaluare se poate face si pentru angajatii care fac parte din companie si se doreste evaluarea cunostintelor lor de limba Engleza.

Evaluarea se desfasoara sub forma unui interviu intre 10-30 minute cu fiecare angajat in parte, in cadrul caruia se testeaza nivelul la care fiecare persoana poate sa se exprime fluent, sa foloseasca corect structurile gramaticale, vocabular, expresii, etc.

In urma interviului, examinatorul va completa un raport care va contine o descriere detaliata, o evaluare a abilitatilor fiecarui angajat alaturi de un calificativ pentru fiecare abilitate in parte si recomandari din partea examinatorului.


Evaluarea poate sa aiba loc fie online (via Skype), fie face-to-face (un examinator se va deplasa la sediul companiei d-voastra) fie telefonic (examinatorul va suna angajatul si interviul va avea loc telefonic). Pentru a testa si abilitatile de scriere si exprimare scrisa, va putem pune la dispozitie si un test scris, pe diferite nivele si domenii de interes.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.