Se încarcă...
DONEAZĂ  |  Sună-mă!  |   Contactează-ne: +40 264 244 967 |

Venim și în sprijinul companiilor care solicită o evaluarea a nivelului de limba Engleză a angajaților din cadrul companiei tale.

Această evaluare se poate face și pentru angajații care fac parte din companie și se dorește evaluarea cunoștințelor lor de limba Engleză.

Evaluarea se desfășoara sub forma unui interviu între 10-30 minute cu fiecare angajat în parte, în cadrul căruia se testează nivelul la care fiecare persoană poate să se exprime fluent, să folosească corect structurile gramaticale, vocabular, expresii, etc.

În urma interviului, examinatorul va completa un raport care va conține o descriere detaliată, o evaluare a abilităților fiecărui angajat alături de un calificativ pentru fiecare abilitate în parte și recomandări din partea examinatorului.

Evaluarea poate să aibă loc; fie online, fie față-în-față (un examinator se va deplasa la sediul companiei), fie telefonic (examinatorul va suna angajatul și interviul va avea loc telefonic). Pentru a testa și abilitățile de scriere și exprimare scrisa, le putem pune la dispoziție și un test scris, pe diferite nivele și domenii de interes.

 Tipul cursurilor predate
FAȚĂ ÎN FAȚĂ

Cursurile față-în-față sunt interactive, eficiente și deosebit de practice!

ONLINE

Cursurlie online sunt interactive, confortabile și deosebit de eficiente!

LA TELEFON

Cursurile telefonice se axează strict pe conversație și interacțiune.

PRIN CORESPONDENȚĂ

Cursurile prin corespondență se axează strict pe traduceri de texte.

Alte limbi străine
Germană Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Germană Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de germană.

Franceză Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Franceză Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de franceză.

Vezi toate limbile străine...
Citește mai mult!
Comandă acum la doar 59 Lei!

Plătește online cu cardul prin MobilPay: Plătește online cu cardul prin MobilPay

Plătește online cu cardul prin Paypal:

De ce să alegi cursurile noastre

Profesionalism

Profesionalism

Suntem parteneri agreabili, comunicativi, ușor modelabili după nevoile tale, axați pe crearea unui mediu propice predării cursurilor de limbi străine, în standarde europene.
Te-am convins?

Înscrie-te

Calitatea serviciului

Calitatea serviciului

Echipa noastră deține pregătire de nivel înalt, alături de training-uri de specialitate.
Te-am convins?

Înscrie-te

Flexibilitate

Flexibilitate

Tu ne spui când este cel mai bun interval orar pentru tine și noi te repartizăm individual sau într-o grupă care ți se potrivește.
Te-am convins?

Înscrie-te

Interactivitate

Interactivitate

Nu există numai predare. Există și întrebări și răspunsuri. Tocmai de aceea îți oferim un mod nou, interactiv, de a învăța o limbă străină!
Te-am convins?

Înscrie-te

Eficiență

Eficiență

Datorită testelor de evaluare o să știm exact unde trebuie să insistăm.
Te-am convins?

Înscrie-te

Diversitate

Diversitate

Acoperim toate domeniile de interes: de la interviu general la orice domeniu de interes, dar facem și pregătire pentru examene sau interviu de angajare pe diferite domenii.
Te-am convins?

Înscrie-te
Schimbă stilul
Schema de culori