Se încarcă...
DONEAZĂ  |  Sună-mă!  |   Contactează-ne: +40 264 244 967 |

Politica de prețuri

1. Ofertare
Brand-ul Engleza-interviu.ro deținut de Global Team SRL și Verbis Studio SRL, crează oferte de preț personalizate, pentru fiecare client în parte, în funcție de numărul de cursuri solicitate, locație, tip curs solicitat, nivel, intensitate, etc...
Fiecare ofertă este întocmită în funcție de complexitatea cererilor clientilor Engleza-interviu.ro.

Prețurile pentru toate cursurile vor fi confirmate în scris de către departamentul de ofertare a Global Team SRL și Verbis Studio SRL, în momentul în care un client solicită un curs.

Global Team SRL și Verbis Studio SRL incearcă să asigure acuratețea informației publicate pe acest site, dar își rezervă dreptul de a corecta orice erori și de a anula sau refuza orice comandă bazată pe informații incomplete sau incorecte.
Toate informațiile publicate pe acest site pot fi modificate fără preaviz.

2. Plata
2.1 Achitare cursuri:
2.1.1 Plata în avans/curs solicitat, pentru un modul ( 10 cursuri )
2.1.2 Plata în 2 tranșe:
- Prima tranșă înainte de începerea primului curs. ( 5 cursuri )
- A doua tranșă înainte de cursul cu numărul 6. ( 5 cursuri )

2.2 Modalități de plată: Numerar, Cu cardul, Transfer bancar, bilet la ordin avalizat, filă CEC, pe baza contractului și a facturii întocmite.

3. Modalitatea de stabilire a prețului
Cursurile față în față, online, telefonic sau prin corespondență oferite de centrele noastre de limbi străine se efectuează contra cost, cursul demonstrativ de max. 15 minute fiind gratuit, si având totodată rolul de a evalua cadrul didactic; nivelul dumneavoasră de cunoștințe, stabilind materialele de studiu, programul și pentru a familiariza viitorii cursanți cu modul de desfășurare.
Ne rezervăm dreptul de a stabili prețuri personalizate pentru fiecare tip de curs în parte și de a oferi reduceri în funcție de mai multe criterii.

1. Cursurile nostre față în față, se desfăsoară la sediul nostru la cerere, sau la sediul clientilor nostri. Cadrul didactic abilitat care va preda cursul va utliza manuale de ultimă generație de la edituri celebre. Mai multe detalii click aici.

2. Cursurile nostre online nu sunt sub formă de CD-uri audio, existând un profesor abilitat care va preda cursul, acesta desfăsurându-se asemenea unui curs clasic, doar că economisiți timp și bani, ne mai fiind necesară deplasarea ta la sediul nostru. Mai multe detalii click aici.

3. Cursurile nostre susținute la telefon, sunt pentru a vă dezvolta doar partea de comunicare, existând un profesor abilitat care vă va contacta la data/ora stabilită și va preda cursul, acesta desfăsurându-se asemenea unui curs clasic, ne avândparte de scriere, doar comunicare. Mai multe detalii click aici.

4. Cursurile nostre prin corespondență, sunt pentru a vă dezvolta doar partea de comunicare / scriere, existând un profesor abilitat care vă pregatește cursul și îl transmite către client în funcție de programul stabilit. Cursul conține materiale în format, .doc, .docx, .pdf, link-uri audio/video. Mai multe detalii click aici.
 Tipul cursurilor predate
FAȚĂ ÎN FAȚĂ

Cursurile față-în-față sunt interactive, eficiente și deosebit de practice!

ONLINE

Cursurlie online sunt interactive, confortabile și deosebit de eficiente!

LA TELEFON

Cursurile telefonice se axează strict pe conversație și interacțiune.

PRIN CORESPONDENȚĂ

Cursurile prin corespondență se axează strict pe traduceri de texte.

Alte limbi străine
Germană Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Germană Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de germană.

Franceză Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Franceză Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de franceză.

Vezi toate limbile străine...
Citește mai mult!
Comandă acum la doar 59 Lei!

Plătește online cu cardul prin MobilPay: Plătește online cu cardul prin MobilPay

Plătește online cu cardul prin Paypal:

De ce să alegi cursurile noastre

Profesionalism

Profesionalism

Suntem parteneri agreabili, comunicativi, ușor modelabili după nevoile tale, axați pe crearea unui mediu propice predării cursurilor de limbi străine, în standarde europene.
Te-am convins?

Înscrie-te

Calitatea serviciului

Calitatea serviciului

Echipa noastră deține pregătire de nivel înalt, alături de training-uri de specialitate.
Te-am convins?

Înscrie-te

Flexibilitate

Flexibilitate

Tu ne spui când este cel mai bun interval orar pentru tine și noi te repartizăm individual sau într-o grupă care ți se potrivește.
Te-am convins?

Înscrie-te

Interactivitate

Interactivitate

Nu există numai predare. Există și întrebări și răspunsuri. Tocmai de aceea îți oferim un mod nou, interactiv, de a învăța o limbă străină!
Te-am convins?

Înscrie-te

Eficiență

Eficiență

Datorită testelor de evaluare o să știm exact unde trebuie să insistăm.
Te-am convins?

Înscrie-te

Diversitate

Diversitate

Acoperim toate domeniile de interes: de la interviu general la orice domeniu de interes, dar facem și pregătire pentru examene sau interviu de angajare pe diferite domenii.
Te-am convins?

Înscrie-te
Schimbă stilul
Schema de culori