Pregatire pentru interviu!


      Pentru a obtine un job bine platit, cu beneficii si posibilitatea de a avansa in cariera intr-o companie de renume, este necesar de cele mai multe ori sa treceti de un interviu in limba Engleza.
Candidatii care se pregatesc inainte de interviu au mult mai multe sanse sa fie selectati si sa obtina job-ul mult visat!

CUM VA PREGATITI PENTRU INTERVIU?
Venim acum in ajutorul d-voastra si va oferim mai multe posibilitati din care puteti alege si care va garanteaza reusita la urmatorul interviu de angajare.

Puteti alege cursurile noastre special create si axate pe intrebari standard si raspunsuri personalizate pentru interviu. Incepand de la puncte forte, experienta profesionala si responsabilitati, vom acoperi orice intrebare care angajatorul ar putea sa v-o adreseze.
Veti invata sa va exprimati fluent, cu incredere pentru a face cea mai buna impresie la interviu.
Cursurile se pot desfasura fie online, fata-in-fata sau telefonic.
Va putem oferi oricand un curs demonstrativ gratuit pentru o evaluare preliminara.
Click aici pentru mai multe detalii si pentru a programa cursul demonstrativ.


De asemenea, vom lansa in curand primul ghid audio din Romania special creat pentru a va ajuta sa treceti de interviul de angajare. Veti avea ocazia sa ascultati un vorbitor nativ si sa invatati cele mai bune raspunsuri pentru cele mai des-inalnite intrebari din cadrul interviului alaturi de explicatii gramaticale, exemple clare, vocabular business si exercitii de traducere.

Inregistrati-va aici pentru a fi printre primii care beneficiaza de discount-uri unice la lansarea CD-ului!

Pentru mai multe informatii si detalii nu ezitati sa ne contactati!