Se încarcă...
DONEAZĂ  |  Sună-mă!  |   Contactează-ne: +40 264 244 967 |

Structura cursurilor pe module, propusă de
Engleza-interviu.ro !

Conform Cadrului Comun European al Limbilor există 3 nivele obișnuite de studiu, de la începător-elementar ( A) la intermediar (nivelul B) și avansați (nivelul C).

Nivelul » Împărțirea în funcție de module și luni
» Abilități dobândite la sfârșitul cursului
BEGINNERS » 4 module > 40 cursuri > 80 ore de curs (1 modul =1-2 cursuri/săptămână)
*După primele 2 luni de curs, și la sfârșitul nivelului de începători, vor avea loc două testări, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai bună monitorizare a cunoștințelor însușite de cursanți. Întelege informații simple, din diverse locații: la aeroport, într-un magazin, meniul la un restaurant. Interacționeză, folosind vocabularul de bază. Se poate prezenta,și să dea informații simple în diverse situații. Înțelege nume familiare, cuvinte și propoziții simple, poate iniția, menține și încheia conversații simple, care îi sunt familiare. Poate scrie un scurt e-mail. Poate completa formulare cu detalii personale.
PRE
INTERMEDIATE
» 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul =1-2 cursuri/săptămână)
*După primele 2 luni de curs, și la sfârșitul nivelului de pre-intermediari, vor avea loc două testări, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai bună monitorizare a cunoștințelor insușite de cursanți. Se poate descurca în majoritatea situațiilor generate, de călătorii într-o altă țară.
Poate oferi și cere păreri într-o discuție formală sau informală.
INTERMEDIATE » 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul =1-2 cursuri/săptămână)
*După primele 2 luni de curs, și la sfârșitul nivelului de intermediari, vor avea loc două testări, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai bună monitorizare a cunostințelor însușite de cursanți. Înțelege în detaliu o prezentare din domeniu sau de activitate. Înțelege articole specializate din aria proprie de activitate, cu consultarea dicționarului. Poate participa cu succes la seminarii și conferințe. Poate purta conversați telefonice complexe. Poate scrie rapoarte, e-mail-uri, scrisori de afaceri într-un limbaj standard. Se descurcă în orice situație din viața de zi cu zi.
UPPER
INTERMEDIATE
» 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul =1-2 cursuri/săptămână)
*După primele 2 luni de curs, și la sfârșitul nivelului de upper-intermediate, vor avea loc două testări, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai bună monitorizare a cunostințelor însușite de cursanți. Înțelege în detaliu ceea ce i se comunică, chiar și într-un mediu zgomotos.
Poate folosi diverse strategii pentru a asigura o comunicare eficientă, inclusiv verificarea ințelegerii.
ADVANCED » 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul =1-2 cursuri/săptămână)
*După primele 2 luni de curs, și la sfârșitul nivelului de avansați, vor avea loc două testări, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai bună monitorizare a cunostințelor însușite de cursanți. Înțelege orice limbaj sau dialect, fie înregistrat sau în timp real. Poate lua parte la orice discuție, fiind familiarizat cu expresiile idiomatice sau având capacitatea de a le deduce din context. Fluent în vorbire, își poate expune punctul de vedere, articulând clar nuanțele de limbaj. Limbajul scris este coerent, cu respectarea stilului literar cerut de situație.

» Este interzisă copierea integrală / parțială a datelor afișate pe acest site în vederea publicării lor pe alte site-uri faără acordul scris al conducerii site-ului Engleza-interviu.ro
 Tipul cursurilor predate
FAȚĂ ÎN FAȚĂ

Cursurile față-în-față sunt interactive, eficiente și deosebit de practice!

ONLINE

Cursurlie online sunt interactive, confortabile și deosebit de eficiente!

LA TELEFON

Cursurile telefonice se axează strict pe conversație și interacțiune.

PRIN CORESPONDENȚĂ

Cursurile prin corespondență se axează strict pe traduceri de texte.

Alte limbi străine
Germană Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Germană Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de germană.

Franceză Interviu

Acest curs are scopul de a oferi cursanților terminologia de Franceză Interviu necesară pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în cadrul angajări cu vorbitori de franceză.

Vezi toate limbile străine...
Citește mai mult!
Comandă acum la doar 59 Lei!

Plătește online cu cardul prin MobilPay: Plătește online cu cardul prin MobilPay

Plătește online cu cardul prin Paypal:

De ce să alegi cursurile noastre

Profesionalism

Profesionalism

Suntem parteneri agreabili, comunicativi, ușor modelabili după nevoile tale, axați pe crearea unui mediu propice predării cursurilor de limbi străine, în standarde europene.
Te-am convins?

Înscrie-te

Calitatea serviciului

Calitatea serviciului

Echipa noastră deține pregătire de nivel înalt, alături de training-uri de specialitate.
Te-am convins?

Înscrie-te

Flexibilitate

Flexibilitate

Tu ne spui când este cel mai bun interval orar pentru tine și noi te repartizăm individual sau într-o grupă care ți se potrivește.
Te-am convins?

Înscrie-te

Interactivitate

Interactivitate

Nu există numai predare. Există și întrebări și răspunsuri. Tocmai de aceea îți oferim un mod nou, interactiv, de a învăța o limbă străină!
Te-am convins?

Înscrie-te

Eficiență

Eficiență

Datorită testelor de evaluare o să știm exact unde trebuie să insistăm.
Te-am convins?

Înscrie-te

Diversitate

Diversitate

Acoperim toate domeniile de interes: de la interviu general la orice domeniu de interes, dar facem și pregătire pentru examene sau interviu de angajare pe diferite domenii.
Te-am convins?

Înscrie-te
Schimbă stilul
Schema de culori